Op woensdag 14 februari zijn de Beren naar de bibliotheek geweest. We hebben een geweldige ochtend gehad!

beren-bieb-18-2.jpg   beren-bieb-18-3.jpg   beren-bieb-18-4.jpg

Speculaas versieren

beren-speculaaspoppenversieren-17-3.jpg   beren-speculaaspoppenversieren-17-2.jpg

Bekijk hier de foto's van kruidnootjes bakken

Thema griezelen

Beren-griezelen-17-1-1.png   Beren-griezelen-17-1-2.jpg   Beren-griezelen-17-1-3.jpg

Beren-griezelen-17-1-4.jpg   Beren-griezelen-17-1-6.jpg   Beren-griezelen-17-1-5.jpg

Ter afsluiting van het thema Herfst hebben de beren heerlijke appelmoes gemaakt. Bedankt voor de hulp mama van Sabine en mama van Brajan. Ze hebben gesmuld!

Klik hier om de foto's te bekijken!

Onder begeleiding van een aantal grote kinderen van groep 6 hebben we ook uilenballen uitgeplozen. Dit was nog eens een spannend en leerzaam karweitje!

Klik hier om de foto's te bekijken!

Op 19 september brachten de beren, in het kader van het thema ziek en gezond, een bezoekje aan de apotheek. Ze hebben daar gezien waar alle smeersels en pilletjes worden gemaakt en bewaard. Ook hebben ze geleerd hoe de recepten door de dokter naar de apotheek worden gestuurd en dat je sommige dingen, zoals neusspray, ook zonder receptje kunt kopen. De kleine pop kreeg een doosje aspirientjes mee tegen de oorpijn. Hiervoor hebben de kinderen zelf het recept uitgeprint en op het doosje geplakt!

Klik hier voor de foto's

Bekijk hier zomaar een dagje bij de beren!