Boogschieten, Skate-inn disco en Springkussenfestival..

16 februari 2018

Heb jij al wat te doen in de voorjaarsvakantie? Nu wel! Sportfondsen Voorschoten organiseert een gezellige en sportieve vakantieweek voor kinderen. De voorjaarsvakantie is een fijne vakantie om weer op te laden voor de volgende schoolperiode. Sportfondsen Voorschoten helpt hierbij een handje...
Het wordt een week vol sportieve en afwisselende activiteiten.

De week gaat op maandag 26 februari om 13.00 uur spannend van start in Sporthal de Vliethorst. Boogschieten vergt heel veel concentratie en nauwkeurigheid. Dus houd jij van een spannende activiteit? Doe dan mee. Tijdens de workshop leer je hoe je de handboog moet gebruiken, schieten we op ballonnen en andere spelvormen komen er aanbod. Ben jij er klaar voor om de pijl in de roos te schieten? Inschrijven is mogelijk via deze LINK. 
Op woensdag 28 februari is De sporthal omgebouwd tot een geweldige disco met discolichten. Skaten/skeeleren/steppen op de muziek en lekker bijpraten met je vriendjes en vriendinnetjes. Het is een spectaculair middag van 13.00 – 15.00 uur, ook worden er kleine spelletjes georganiseerd. Meer informatie is te verkrijgen via deze LINK.  
Op vrijdag 2 maart is om  09.30 het springkussenfestival geopend. De sporthal is omgebouwd tot een waar springkussenparadijs, waar je tot 16.30 uur naar hartenlust kunt springen en klauteren op verschillende springkussens en stormbanen. Ook is er een voetbalkussen en interactieve springkussen voor de kinderen. Ouders/begeleiders en kinderen tot en met 2 jaar, gratis entree. De tickets voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 12 jaar kunt u via deze LINK kopen.
Alle bovengenoemde activiteiten vinden plaats in Sporthal de Vliethorst en is gevestigd op de Burgemeester van der Haarplein 9 te Voorschoten. Meer informatie kunt u vinden op de website www.voorschoten4kids.nl
Wij hopen jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet, 

Het team van Voorschoten4kids

 

Terug