Mediamasters

Wij hebben meegedaan aan mediamasters. Dat was echt heel erg leuk en leerzaam!
We hebben bijvoorbeeld geleerd wat AI is. Dat is hoe slim een game kan zijn. Ook hebben we een diploma gekregen.
We hadden deze week 4 speldagen en een finaledag. Ook hebben we het gehad over programmeren. Dat vonden we erg interessant. We zijn natuurlijk benieuwd of we hebben gewonnen maar dat horen we pas over een tijdje.

Gemaakt door Suze en Charlotte uit groep 7

 M7-Mediamasters-website.jpg


IMG_0167.jpg


IMG_0126.jpg

Björn heeft in onze klas de allereerste les gegeven. Zijn presentatie ging over de bedreigde tijger. In onze klas hebben we lessen die kinderen vrijwillig mogen doen. De les moet gaan over een onderwerp waar we op dat moment mee bezig zijn in de klas. Björn heeft het goed verteld en had het goed voorbereid.

Door Julia Keen uit groep 7

IMG_0142.jpg 

Fleur heeft ook een presentatie gegeven. Het ging super goed. Ze had het onderwerp uit de les van natuurzaken gehaald. Het ging over kleuren: lokkleuren, signaalkleuren en camouflagekleuren. Het was super interessant!

Door Annelie Ansink uit groep 7

 
IMG_0141.jpg    IMG_0153.jpg

Wij leren deze week wat gezonde en lekkere pauzehappen zijn. Bijvoorbeeld mueslibrood met een beetje margarine. Er zijn ook leuke, leerzame en grappige filmpjes die je met de klas kan kijken en spelletjes die je in de klas kan doen. Het project heet ‘ik eet het beter’. Wij vinden het een leuke manier om gezond te eten en je kunt heel veel variaties maken. 

Door Sam Mijer en Suze Menning uit groep 7


IMG_0132.jpg

Iedere vrijdagmiddag maken wij de Snappets schoon, dat is onze taak!