Ouderraad Multatulilaan zoekt dringend een secretais

12 juni 2020

Hoe leuk is het om op school mee te kunnen helpen met de leukste feestjes?

Toegegeven: 2020 is wat dat betreft een raar jaar waarin de feestjes vanaf maart allemaal zijn vervallen, maar de ouderraad is daarom niet minder creatief, want als alternatief heeft de ouderraad bij alle leden van het team namens de kinderen een hartelijke dankzegging thuis langs gebracht. En alle kinderen vonden op de eerste halve schooldag na de quarantaine een welkom terug cadeautje van de ouderraad.

Maar normaal gesproken organiseert de ouderraad de feestelijke activiteiten op school, zoals Sinterklaas, Kerst, de talentenshow en het Suikerfeest. Daarvoor is af en toe overleg nodig tijdens een vergadering, waarbij de taken worden verdeeld en wordt overlegd of er volgend jaar dingen anders zouden kunnen. Om dat te organiseren (en ook goed te kunnen verantwoorden aan alle ouders, want tenslotte wordt hun vrijwillige ouderbijdrage hier voor gebruikt) zoekt de ouderraad Multatulilaan op dit moment:

Een secretaris, per direct

De secretaris is onmisbaar voor de verslaglegging en het op orde houden van adressenlijstjes en de draaiboeken binnen de OR. Meer informatie, klik hier

Een voorzitter, aan het eind van dit kalenderjaar

De voorzitter heeft een coördinerende en verbindende rol binnen de OR. Meer informatie, klik hier

Vind je het leuk om tijdens feestjes ook op school rond te lopen?

Meld je dan voor de ouderraad voor een van deze vacatures (of gewoon als algemeen lid van de ouderraad). Voor vragen en aanmeldingen kun je altijd contact opnemen met een van de leden van de ouderraad. Je kunt ook mailen mlor@obsdevos.nl.