Einde schooljaar 

7 juli 2023

De vakantie is bijna aangebroken. De leerlingen hebben afscheid genomen van hun leerkracht, hun rapport in ontvangst genomen en naar een fantastische musical van groep 8 gekeken. Wij wensen de leerlingen van groep 8 heel veel succes met de volgende stap en wij bedanken de ouders die hun jongste kind tijdens de musical hebben zien optreden en hiermee ook afscheid nemen van de VOS voor het vertrouwen in de school! 

Ik heb alle teamleden enorm hard zien werken om het beste voor de leerlingen te doen, soms ging dat vanzelf en soms was dat wat ingewikkelder, altijd met veel inzet en motivatie.  

Het was erg fijn om ook op uw hulp te kunnen rekenen als daar om werd gevraagd. Het zorgde ervoor dat we met de leerlingen konden deelnemen aan verschillende leuke en leerzame activiteiten, zowel binnen als buiten de school. Deze momenten vormen voor de leerlingen de krenten uit de pap tijdens hun basisschoolperiode. Heel veel dank daarvoor namens de leerlingen en het team. 

Net als het team had ook u te maken met de wisseling in directie. Stonden bij aanvang van dit schooljaar Ingrid en Marleen als directie aan het roer, dat veranderde halverwege het schooljaar naar Henk (interim) en Jesper, en aan het einde van het schooljaar naar Wilma en Jesper. Fijn dat wij het laatste stukje van het schooljaar al nauw konden samenwerken. We hebben terug- en vooruit kunnen blikken om zo met het team de plannen voor het nieuwe schooljaar in de steigers te zetten. 

Wij hopen van harte dat u terugkijkt op een geslaagd schooljaar van uw kind(eren). Wij willen u enorm bedanken voor de samenwerking. Samen met u als ervaringsdeskundige van uw kind(eren), zijn er weer mooie dingen bereikt! 

Een heel fijne tijd toegewenst en we zien u en de leerlingen graag weer op 21 augustus bij ons op de VOS! 

Terug