Crowfunding

23 juni 2017

De Natuurspeeltuin Voorschoten - je hebt me er vast al eens over gehoord de afgelopen maanden. Waarschijnlijk wel meer dan eens. Als lid van het kinderpanel heb ik al mogen meedenken over het ontwerp, deelgenomen aan verschillende brainstormsessie en ben ik langsgeweest om de locatie te verkennen - nu begint het werk z’n vruchten af te werpen. Waarschijnlijk gaat de speeltuin in september open! 

Dankzij donaties van verschillende fondsen en organisaties kon de hovenier begin deze maand van start. Goed nieuws natuurlijk. Maar we zijn nog niet rond. Zo hebben we nog € 6000,- nodig om het Speelbos, een van de vijf werelden van de Natuurspeeltuin, af te maken. 

We hebben daarom een crowdfundingcampagne opgezet, om dit bedrag met z’n allen bij elkaar te sparen. Het kinderpanel heeft hiervoor een leuk reclamefilmpje mogen maken. Later deze week gaat deze campagne officieel van start, maar we hebben hem nu al opengezet voor onze familie en vrienden. Jullie weten immers hoe belangrijk de Natuurspeeltuin voor ons is, en hoe graag we willen dat hij echt helemaal af is in september. 

We hopen dat je de Natuurspeeltuin wilt steunen via de website https://www.voorjebuurt.nl/natuurspeeltuinvoorschoten. Je helpt ons er enorm mee én je kunt er iets leuks voor terugkrijgen.

Als je namens je eigen bedrijf of organisatie een donatie wilt doen, krijg je er natuurlijk ook een stukje publiciteit voor terug, vanaf € 500,- sta je zelfs met je logo op onze website.

Maar ook met iedere nog zo kleine bijdrage vanaf € 5,- zijn we enorm blij, en wie geen geld wil geven, kan ons natuurlijk ook helpen door zich aan te melden als vrijwilliger of door dit bericht te delen met zijn eigen netwerk in de omgeving Voorschoten/Wassenaar/Leiden.

Alvast heel erg bedankt!

-June

 

Terug